Кухонний посуд - не лише гарно, а й корисно

Вибирати посуд можна за багатьма параметрами: кольором, розміром чи формою. Проте дуже важливо правильно підібрати матеріал та покриття, з якого виготовили кухонний посуд...

Останнім часом і в світі, і в Україні дедалі більшу увагу приділяють екологічно чистим продуктам та здоровому харчуванню. Однак, аби харчуватися і не нашкодити своєму здоров’ю, замало вибирати лише корисні продукти. Не менш важливо підібрати якісний посуд, який зробить страви смачнішими та кориснішими.

 Вибирати посуд можна за багатьма параметрами: кольором, розміром чи формою. Проте найважливіше правильно підібрати матеріал та покриття, з якого виготовили кухонний посуд. Традиційно він буває з нержавіючої сталі, емальований, чавунний, з литих алюмінієвих сплавів, зі жаростійкого скла, керамічний, а також із тефлоновим або титановим покриттям.

Коментарі

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати коментарі Вхід