
Кухонний посуд - не лише гарно, а й корисно
Вибирати посуд можна за багатьма параметрами: кольором, розміром чи формою.
Вибирати посуд можна за багатьма параметрами: кольором, розміром чи формою.
Лідером посуду з безпеки для здоров’я є емальований посуд.
Дедалі популярнішим стає такий звичний чавун.
Найпоширеніший матеріал для виготовлення сковорідок і каструль - сплав заліза, хрому та нікелю. Посуд з нержавіючої сталі міцний, практичний і безпечний. Якщо хочете зробити акцент на довговічності, варто вибрати посуд з нержавійки.
Свої позиції на ринку активно відвойовує посуд з жаростійкого скла та кераміки.
Фахівці застерігають – купуючи посуд, треба звертати увагу не лише на зовнішній вигляд і лейбу, але й пересвідчитися, що він справді якісний. Варто мати різний посуд для приготування різної їжі, а також окремий посуд для подавання її на стіл.