Скло та кераміка

Свої позиції на ринку активно відвойовує посуд з жаростійкого скла та кераміки. Найбільша їхня перевага – вони не впливають на смакові властивості страви. Також у страві, приготовленій у керамічному горщику, найкраще зберігаються корисні властивості, вітаміни. У такому посуді їжа готується рівномірно, не підгорає. Хоча тепло вони проводять не так добре, та зберігають його досить довго. У керамічному чи скляному посуді можна приготувати все, що завгодно. Вони підходять для мікрохвильової печі. Та використовувати  на відкритому вогні, тобто на газовій плиті, у таких ємкостях не рекомендують. Цей посуд не лише гарно виглядає, адже з духовки страву можна подавати відразу на стіл, але й сприяє приготуванню справді корисної їжі. Однак, треба пам’ятати про його значні недоліки – він легко б’ється і не витримує різких перепадів температури.

Коментарі

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати коментарі Вхід